Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste. Päivitetty 17.2.2017.

Rekisterinpitäjä:

Unisport A/S

SE/CVR Nr. 30800680

Postiosoite: Bådehavnsgade 38, 2450, Kööpenhamina SV, Tanska

Sähköposti: support@unisportstore.fi

Unisportstore.fi on 100% Unisport A/S:n omistama.

Yhteyshenkilö:

Filip Domagala

E-mail: fd@unisport.dk

Osoite: Bådehavnsgade 38, 2450 Kööpenhamina SV

Rekisterin nimi:

Unisportstore.fi:n asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen tarkoitus:

Rekisteriä käytetään Unisportstore.fi -verkkokaupan asiakassuhteiden hoitoon, asiakkaiden tilausten hallinnointiin, analysointiin ja kehittämiseen. Rekisteriä käytetään myös tarvittaessa viivästyneiden lähetysten jäljittämiseen. Rekisterin tietoja voidaan myös käyttää markkinointitarkoituksiin sähköpostin ja mobiililaitteiden välityksellä liittyen tarjouksiin ja kampanjoihin..

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa emmekä välitä henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille, paitsi Unisportstore.fi:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Unisportstore.fi:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön.

Tietojasi suojataan maksuvaiheessa SSL-salauksella (Secure Sockets Layer) ja täten kaikki tieto ostajan ja myyjän välillä on salattu. Huomioi, että mitään tili- ja luottokorttitietojasi ei säilytetä palvelimillamme. Mitään henkilö- tili- tai maksutietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisteröidyn tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisena rekisteriasioista vastaavalle henkilölle tai sähköpostitse osoitteeseen support@unisportstore.fi

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ja kieltää häneen kohdistettu suoramarkkinointi ilmoittamalla tästä kirjallisesti Unisportstore.fi:n asiakaspalveluun, sähköpostitse support@unisportstore.fi

Maksut ja evästeet

Maksupalveluntarjoajamme ovat PayEX ja Adyen. Kuten henkilötietojen kohdalla, kaikki data siirretään maksuvaiheessa eteenpäin salatulla yhteydellä SSL:n avulla (Secure Sockets Layer). Kolmannet osapuolet eivät vastaanota mitään tili- ja luottokortti- tai henkilötietojasi.

Käytämme evästeitä hallitaksemme suurta ostosten määrää ja mitataksemme liikennettä sivustollamme. Käytämme tätä tietoa sivustomme kehittämiseen, tuotealamme räätälöintiin sekä palvelumme parantamiseen. Eväste on laajalti käytetty työkalu, jota käytetään useilla sivustoilla esim. kirjautumistietojen muistamiseen, tuotteiden tallentamiseen ostoskoriisi jne. Se on pieni tekstitiedosto joka tallentuu tietokoneesi kovalevylle. Eväste toimii myös eri laitteiden välillä cross-device-tyyppisesti kun olet kirjautunut Google-tilille. On tärkeää, että hyväksyt evästeiden käytön selaimessasi, muussa tapauksessa tilauksen tekeminen on mahdotonta. Voit poistaa evästeitä tietokoneeltasi milloin tahansa. Sen tekeminen riippuu selaimestasi.

Lokitiedot

Käytämme unisportstore.fi:ssä lokitietoja, tarkoittaen ohjelmaa, joka kerää meille arvokasta tilastotietoa kävijämääristä, mistä he ovat kotoisin ja missä kohtaa sivustoa he jättävät sivun jne. Lokitiedostojen tarkoitus on vain ja ainoastaan optimoida Unisportstore.fi-sivustoa.

Evästeiden hylkääminen

Voit aina kieltäytyä hyväksymästä evästeitä päivittämällä selaintasi. Päivityksen tekeminen riippuu selaimestasi. Huomioi että evästeiden hyväksynnän hylkäys voi johtaa joidenkin verkkosivujen ja online-palveluiden toimimattomuuteen, sillä ne ovat riippuvaisia evästeiden toiminnasta.

Evästeiden poistaminen

Aiemmin hyväksytyt evästeet voi poistaa näin halutessasi. Jos käytössäsi on Windows PC, poistotyökalu toimii työpöydän shortcut-toiminnon avulla: CTRL + SHIFT + Delete.

Jos evästeiden poisto ei toimi tai käytät MAC-tietokonetta, voit valita selaimen alta ja klikata linkkiä:

  • Internet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Opera
  • Safari
  • Flash cookies (all browsers)
  • iPhone, iPad ja muut Apple-laitteet
  • Android Chrome-puhelimet ja tabletit
  • Windows-puhelimet ja tabletit
  • Kysymyksiä?

    Jos sinulla on kysymyksiä ylläolevaan liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä numerossa 09 3157 9091 tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen support@unisportstore.fi

    Miten tehdä kantelu evästekäytännöistä?

    Jos emme mielestäsi noudata evästeisiin liittyviä säännöksiä, suosittelemme olemaan meihin yhteydessä asiasta. Lähetä sähköpostia osoitteeseen support@unisportstore.fi, missä on yksityiskohtainen listaus valituksen syistä. Lisää viestiin nimesi ja puhelinnumerosi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä.